Anul acesta, campania social-filantropică, ”Îmbrățișăm Ghiozdanul”, s-a concretizat prin oferirea a 77 de ghiozdane, dotate cu rechizite pentru activitatea școlară și o gustare dulce, dăruite elevilor beneficiari ai Serviciului de Asistență Comunitară al Protopopiatului Ortodox Român Huedin și ai Fundației Cultural-Filantropică ”Protopop Aurel Munteanu”, din Huedin, de către comunitatea parohială ortodoxă din Getafe – Madrid, Spania.

Prin acțiunea părintelui protopop de Madrid Sud, Cristian Deac, din Episcopia Spaniei și Portugaliei, s-a dorit sprijinirea copiilor nevoiași în privința combaterii abandonului școlar. Proiectul ”Îmbrațișăm ghiozdanul” s-a bucurat de un real succes, datorită colaborării eficiente dintre Parohia Sf. Cuv. Nicodim cel Sfințit de la Tismana, din Getafe – Madrid, și Protopopiatul Ortodox Român Huedin.

Ghiozdanele au fost împărțite de angajații și voluntarii Protopopiatului Huedin.

“Suntem recunoscători părintelui protopop de Madrid Sud și comunității de credincioși din Parohia Ortodoxă Getafe, pentru dragostea și solidaritatea de care au dat dovadă”, a declarat protopopul de Huedin, părintele Dan Lupuțan.

 

↓
error: ©2016-2024 copyright