Sediul Protopopiatului Ortodox Român Huedin a fost gazda expoziției de fotografie Eterna Gondolă, semnată de fotograful Andreea Rotaru. Vernisajul expoziției a avut loc sâmbătă, 13 aprilie 2019, de la ora 19, în sala de ședințe a protopopiatului.
Expoziția a cuprins 35 de lucrări, în care fotograful Andreea Rotaru a suprins momente și peisaje inedite dintr-o excursie efectuată în Italia, în special din Veneția.
La eveniment au luat cuvântul: protopopul de Huedin, părintele Dan Lupuțan, care le-a vorbit celor prezenți despre modul în care un fotograf îl poate descoperi pe Dumnezeu în taina naturii și în împrejurările concrete ale vieții; prof. Alexandru Jurcan, prof. Cristian Claudiu Filip și prof. Horea Dorin Matiș, directorul Liceului Teoretic Octavian Goga din Huedin.
Expoziția a fost întregită cu acorduri muzicale semnate de pianistul conf. univ. dr. Ionică Pop, de la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Curatorul expoziției și responsabil cu atmosfera a fost profesorul Doru Ioan Rus.
Seara s-a încheiat în aplauzele tuturor iar fotograful Andreea Rotaru a primit flori, cadouri și felicitări.

Pr. Muntean Dan Mihai – corespondent

↓
error: ©2016-2024 copyright