Protopopiatul Ortodox Român Huedin, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, Primăria Orașului Huedin, Consiliul Civic Huedin și Fundația Cultural Filantropică ’’Protopop Martir Aurel Munteanu’’, a organizat marți, 7 martie 2023, de la ora 9:00, o campanie de donare de sânge. Acțiunea de donare a avut loc la sediul Protopopiatului Ortodox Huedin, situat pe str. Protopop Aurel Munteanu, nr. 23, jud. Cluj.

Urmând îndemnului lansat de organizator, 73 de persoane, printre care, clerici, cadre didactice, polițiști, alte categorii profesionale, și elevi de la Liceul Teoretic Octavian Goga și Liceul Tehnologic Vlădeasa din Huedin, au donat în total 32 de litri de sânge.

În semn de prețuire, cu ocazia zilei de 8 Martie, părintele protopop Dan Lupuțan a dăruit doamnelor de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, flori și mărțișoare.

Tuturor donatorilor și colaboratorilor le mulțumim și Îl rugăm pe Dumnezeu să le răsplătească jertfa făcută!

Biserica Ortodoxă Română susține donarea de sânge prin campania „Donează sânge, salvează o viaţă!”. Prin campaniile organizate începând cu anul 2013, Biserica Ortodoxă Română a devenit instituția cu cea mai mare contribuție adusă la creșterea numărului donatorilor de sânge.

↓
error: ©2016-2024 copyright