Protopopiatul Ortodox Huedin în colaborare cu Fundația Cultural Filantropică ’’Protopop Martir Aurel Munteanu’’ și Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, a organizat marți, 12 aprilie 2022, de la ora 9:00, o campanie de donare de sânge. Acțiunea de donare a avut loc la sediul Protopopiatului Ortodox Huedin, situat pe str. Prot. Aurel Munteanu, nr. 23, jud. Cluj.

Urmând îndemnului lansat de Protopopiatului Ortodox Huedin, 67 de credincioși, clerici, monahi, cadre didactice, funcționari publici și elevi de liceu, din cuprinsul protopopiatului, au donat în total 30 de litri de sânge.

În semn de prețuire pentru activitatea desfășurată în slujba oamenilor și recunoștință pentru buna colaborare, părintele protopop Dan Lupuțan a dăruit Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, Diploma și Medalia Omagială “Centenarul Protopopiatului Ortodox Huedin (1922-2022)”.

Tuturor donatorilor și colaboratorilor le mulțumim și Îl rugăm pe Dumnezeu să le răsplătească jertfa făcută!

Biserica Ortodoxă Română susține donarea de sânge prin campania „Donează sânge, salvează o viaţă!”. Prin campaniile organizate începând cu anul 2013, Patriarhia Română a devenit instituția cu cea mai mare contribuție adusă la creșterea numărului donatorilor de sânge.

↓
error: ©2016-2024 copyright